ZABAVA

Hotel Termag Jahorina raspolaže visokokvalitetnim zabavnim sadržajima, koji će upotpuniti Vaš odmor i omogućiti Vam da ostanete u top formi. Nakon dugog dana, sastanaka, skijanja ili razgledanja, možete se opustiti u SPA zoni ili zabaviti u kuglani i bilijar sali.

Kuglana

Kuglana

U prijatnom ambijentu kuglane očekuje Vas zabava potpuno nove vrste. Bilo da slavite rođendan ili se opuštate sa prijateljima i porodicom kroz igru, ili za potrebe svoje firme organizujete takmičenje, kapaciteti naše kuglane stoje Vam na raspolaganju.

Bilijar sala

Bilijar sala

Bilijar sala je tu da Vam upotpuni slobodno vrijeme uz prijatnu muziku, piće iz cafe restorana i ugodan ambijent. Klimatizovana bilijar sala čeka sve zaljubljenike u dobru partiju bilijara: vrsne majstore, početnike, rekreativce ili samo ljude željne prijatnog ambijenta, kvalitetne muzike i možda malo razgovora uz sport za odabrane...

Igraonica

Igraonica

Za najmlađe goste hotela i one koji se tako osjećaju, najljepši dio hotela Termag je igraonica. Veliki prostor, igračke, sto za bilijar, dva PS-a garancija su da će Vaša djeca biti zadovoljna i nasmijana.

Zatvorena igraonica u okviru hotela radi u toku zimske sezone, od 22.12. - 15.03. U periodu 16.03. - 21.12. hotel u ponudi ima samo outdoor (vanjsku) igraonicu/igralište za djecu.


Radno vrijeme igraonice je od 9.00 - 22.00 u zimskom periodu.
Termin od 19.30-22.00 je rezervisan za animaciju.

Virtuelna Šetnja
Restoran Koliba / Ljetna bašta

Restoran Koliba / Ljetna bašta

Restoran Koliba posjeduje prelijepu baštu. U sred zelenila Jahorine, idealan način da pobjegnete od grada i provedete lijepe trenutke sa porodicom i prijateljima. Za najmlađe je izgrađeno dječije igralište  i gumeni grad, idealno mjesto za vašu djecu. Dok Vi uživate u predivnoj prirodi koja okružuje restoran, Vaše dijete može bezbrižno da uživa u gumenom gradu.

Vještačka stijena

Vještačka stijena

Izazovi alpinistu u sebi! Popni se na vještačku stijenu i uživaj u rekreativnom penjanju i uz instruktora treniraj ovu vještinu izdržljivosti i koordinacije. 
Više informacija na recepciji Hotela Termag ili na broj: 057/272-100