SMJEŠTAJ - APARTMANI

Gostima je na raspolaganju 71 soba, 21 moderno opremljen apartman i jedan predsjednički apartman. Kompletan enterijer i namještaj u hotelu originalno je projektovan i ručno izrađen od drveta. Sve sobe su opremljene u neoplaninskom stilu i odišu rustičnom atmosferom. Svi apartmani posjeduju telefonsku liniju, brzu internet konekciju, kablovsku televiziju sa domaćim i satelitskim programima, sef, mini bar. Hotel je klimatizovan.

Predsjednički apartman

Idealna ravnoteža elegancije, privatnosti i komfora. Luksuzna smještajna jedinica površine 160 m², opremeljena u planinskom stilu, sa barom, kompletno opremljenom kuhinjom, prostranom trpezarijom i bibliotekom. Rapolaže sa 4 odvojene spavaće sobe, 3 kupatila, 1 WC-om, 2 đakuzi kade, 2 tuš kabine, velikim garderoberima. Savremeni ambijent velikog dnevnog boravka sa obiljem prirodne svjetlosti ukrašen je romantičnim ognjištem za nezaboravne zimske noći uz vatru. Iz dnevne sobe se izlazi na prostranu terasu sa pogledom na skijaške staze...

Rezervišite Virtuelna Šetnja

SUPERIOR apartman

Sa dvije spavaće sobe sa francuskim ležajevima, dnevnom sobom sa dvosjedom na razvlačenje i dva kupatila ova prostrana luksuzna smještajna jedinica garantuje vrhunski komfor. Ambijent sa originalno dizajniranim namještajem od punog drveta vaš boravak u SUPERIOR apartmanu učiniće nezaboravnim.

Rezervišite Virtuelna Šetnja
FAMILY apartman

FAMILY apartman

Dvije odvojene prostorije, međusobno povezane, sa bračnim ležajem i pomoćnim ležajem za dvoje, koje se prostiru na preko 50 m2, pružaju kompletan komfor. Enterijer od punog drveta i prirodnih materjiala, jastuci od heljde ili memorijske pjene učiniće vaš boravak nezaboravnim iskustvom. 

Rezervišite Virtuelna Šetnja

Basic apartman

U osnovi dvokrevetni apartman sa francuskim ležajem, sa mogućnošću raspremanja dodatnog ležaja za treću i četvrtu osobu, po potrebi, daje mogućnost smještaja i većeg broja osoba. Zahvaljujući površini od 45 m2 pa na više, u potpunosti odgovara porodičnom boravku.

Rezervišite Virtuelna Šetnja