VAŠA OAZA - ZA DAN DRUGAČIJI OD DRUGIH

Gostima hotela Termag na raspolaganju su bazen, sauna, parno kupatilo, džakuzi, razne vrste masaža i solarijum. Vrhunska izrada prostorija i prefinjeni materijali korišteni za njihovu izgradnju i oblaganje, zajedno sa najkvalitetnijim uređajima i opremom koji su u njima instalirani, omogućavaju korisnicima da u potpunosti osjete sve blagodati koje nudi spa zona Hotela Termag.

Wellness zona

Wellness zona

Za relaksaciju, održavanje vitalnosti, za opuštanje tijela - konsultujte nekog od naših terapeuta i odaberite neku od masaža ili tretmana iz naše ponude zavisno od Vaših želja i potreba. Mi ćemo Vam obezbijediti ogrtač i papuče koje ćete koristiti tokom posjete Spa Centru, kao i ormarić za Vaše lične stvari.

BURKINI NIJE DOZVOLJEN U SPA CENTRU

Bazen

Bazen

Voda u bazenu je ozonizovana. Blagotvorna dejstva ozona na kožu i organizam su višestruka:

  • uništava viruse, bakterije, gljivice
  • poboljšava snabdjevenost tkiva kiseonikom
  • ubrzava razgradnju štetnih supstanci
  • podmlađuje organizam
Virtuelna Šetnja
Masaže i tretmani

Masaže i tretmani

Sportska masaža – Služi kao priprema za bavljenje sportskim aktivnostima. Izvodi se neposredno prije početka bavljenja sportskim aktivnostima i ima za cilj da Vaše tijelo što bolje pripremi za napor koji slijedi.

Virtuelna Šetnja
Klasična masaža

Klasična masaža

Masaža tijela dopunjena upotrebom eteričnih ulja koja djeluju smirujuće, pomažući Vam da se opustite i prepustite odmoru.
Masaža stopala – Masaža koja se u Kini upotrebljava već vijekovima. Detaljnom, nježnom masažom tačaka na stopalima, stimulišu se vitalne funkcije i izaziva osjećaj potpune opuštenosti i zadovoljstva.

TAI masaža

TAI masaža

Svakodnevni način života i umor dovode do disbalansa energije u energetskim tokovima – meridijanima, do gubitka pozitivne i nagomilavanju negativne energije. Zato se osjećamo umorno, bezvoljno, napeto, slabo spavamo, imamo bolove u leđima. Tajlandska masaža bazira se upravo na ovom holističkom pristupu, oslobađajući Vas od posljedica stresa i umora, obnavljajući Vašu energiju i vitalnost.

Health program

Health program

Ljepota bilja - Posebno odabrane biljke, ručno brane na padinama Jahorine. Topli, biljni jastučići kojima se radi masaža za opuštanje, detoksikaciju, bolju prokrvljenost...
Detox program - Program za izbacivanje toksina iz kože i za učvršćivanje kože. Podstičemo metaboličke procese u ćelijama kože i popravljamo prirodne odbrambene mehanizme kože…

Volite čokoladu?!

Volite čokoladu?!

Isprobajte predivan osjećaj čokolade na Vašoj koži...Tretman čistom, zagrijanom čokoladom vraća ravnotežu u protoku energije. Smanjuje napetost i stres. Miris čokolade stimuliše lučenje serotonina - hormona dobrog raspoloženja. Minerali hrane kožu. Rezultat - koža meka i nježna kao svila...

 Brazilski tretman

Brazilski tretman

 Brazilska energičnost i osvježavajuća  tropska kiša se periodično smjenjuju u ovom tretmanu... Mirisi kokosa, zelene limete….Hrani kožu, podstiče cirkulaciju, relaksira...


Miris mora-tretman algama - Preporučljiv svima, čak i trudnicama. Prirodna morska so u kombinaciji sa algama za čišćenje, hidriranje i zatezanje kože.

Dnevni SPA

Dnevni SPA

Čak i ako niste gost Hotela, možete uživati u našem Spa Centru u dnevnoj SPA ponudi.

Posjetite nas kada Vam vrijeme i obaveze to dozvole, svakim danom od 10.00-22.00 h.

Pozovite nas da zajedno kreiramo Vaš lični SPA&WELLNESS program!

Virtuelna Šetnja