USLUGE

Room servis, animacija za djecu, Wi-Fi dostupan u cijelom hotelu, kuglana, bilijar, podzemna garaža, ski rental i servis, ski škola, prodavnica ski opreme, prodavnica ručno-rađenih originalnih suvenira, transfer od/do aerodroma i specijalne usluge na zahtjev.

Ski rental i servis

Ski rental i servis

U našem rental centru možete iznajmiti najnovije modele carving skija ili snowboard-ova po izuzetno povoljnim cijenama.
Naši servisi posjeduju opremu najboljih svjetskih proizvođača. Iznajmićete opremu koja se servisira na najboljim mašinama.

Ski škola hotela Termag -

Ski škola hotela Termag - "PST"

"PST" tim Jahorina čine licencirani ski instruktori i instruktori za snowboard, većina od njih su diplomirani profesori fizičkog vaspitanja i sporta. Buking ski škole se nalazi u hotelu Termag na idealnoj lokaciji tik pored ski staze Poljice.

Iskoristite iskustvo naših instruktora i unaprijedite Vaše tehnike skijanja i snowborda. Kao i svaka druga sportska aktivnost skijanje i snowbord se najbolje uče kada se uče na pravi način, od samog početka sa profesionalnim instruktorima.

Članovi tima
Cjenovnik najma ski opreme:

Cjenovnik najma ski opreme:

Kompletan Ski i Snowboard asortiman

Kompletan Ski i Snowboard asortiman

Planet Bike-ova prodavnica u hotelu Termag na Jahorini počela je sa radom 15. decembra. U ponudi je kompletan ski i snowboard asortiman brendova Elan, Scott, Volkl, Kjus, Rossignol, Dalbello, Drake, Northwave i drugih.

Animacija za djecu

Animacija za djecu

Naš animacioni tim pobrinuće se da se Vaše dijete tokom dana zabavlja unutar hotela ali i napolju, na hotelskom igralištu sa ljuljaškama i toboganom. U sklopu hotela, u zimskom periodu, nalazi se igraonica za djecu gdje su na rasplaganju igračke, bojanke, razne društvene igre i dr. Zimi, u večernjim satima, animacioni tim organizuje zabavne večeri i druženja za najmlađe.

Umjetnički atelje

Umjetnički atelje

Umjetnički atelje i prodavnica ručno rađenih umjetnina i originalnih predmeta inspirisanih tradicijom regiona Jahorine.