Hotel Termag Jahorina

TERMAG SUMMER CHALLENGE RACE

TERMAG CHALLENGE RACE je trail trka koja će se održati 10.06.2023. godine na Jahorini,  u organizaciji PST tima, hotela Termag.
TERMAG CHALLENGE RACE je trail trka na kojoj mogu nastupiti i rekreativci i takmičari. TERMAG CHALLENGE RACE se održava 10.06.2023. sa startom u 10:00 časova a učesnici mogu da biraju između tri staze : PORODIČNA 4,.5 km, PLAVA 9 km,  CRVENA 15 km i CRNA STAZA 22 km.
Kao i svake godine i ovaj put smo pripremili izuzetan događaj, pun adrenalina i vrhunske zabave, a poseban novitet ove godine je PORODIČNA trka gdje nastupaju roditelji sa djecom za koje smo obezbjedili i super nagrade!                                                  Za sve učesnike koji žele da provedu vikend na Jahorini pripremili smo i poseban paket koji uključuje boravak uz specijalni popust od 50% na uslugu smještaja za sve učesnike.
TERMAG CHALLENGE RACE PAKET : 

- PETAK 09.06.2023.  check-in, Jahorinska večera dobrodošlice, predstavljanje staza, preuzimanje startnih paketa 

- SUBOTA 10.06.2023.  start Termag Challenge Race, ručak za takmičare Etno restoran Koliba, DJ after party, baby siting, besplatno korištenje wellnes&spa centra

- NEDJELJA 11.06.2023. quad safari po vrhovima Jahorine, besplatno korištenje wellnes&spa centra, LATE CHECK-OUT

Cijena startnog paketa za TERMAG CHALLENGE RACE iznosi 30,00 KM za PORODIČNU po osobi,  35,00 KM za PLAVU, 40,00 KM za CRVENU i 45,00 KM za CRNU stazu. Startni paket se plaća posebno u odnosu na smještaj! U cijenu paketa ulaze:  popust 50% za smještaj u hotelu Termag ( važi za učesnika i jednu osobu u pratnji ) djeca do 12 god GRATIS, majica, finišerska medalja, bočica za napitke, okrepne stanice, bonovi za konzumaciju hrane i pića, DJ after party,  elektronska zahvalnica, baby siting - Tete čuvalice - za djecu učesnika trke, animacija za djecu

PRIJAVITE SE ZA TRKU OVDJE

CIJENA SMJEŠTAJA ZA PAKET (sa uračunatim popustom 50%) Termag Challenge Race IZNOSI :

1 osoba, 1 soba, PP (doručak + večera), 142,50 KM (73,00 eur) + bto, po danu
2 osobe, 1 soba, PP (doručak + večera), 215,00 KM (110,00 eur) + bto, po danu
2 djece do 12 godina GRATIS, slobodno korištenje wellness&spa centra
REZERVACIJE SMJEŠTAJA ISKLJUČIVO SLATI NA MAIL : info@termaghotel.com
INSTRUKCIJE ZA UPLATU STARTARINE MOŽETE PREUZETI OVDJE. UKOLIKO PLAĆATE KARTICOM, MOLIMO DA POPUNITE OVAJ ZAHTJEV.
*Uplatu startarine je moguće izvršiti do 21.05.2023. godine
Nagrade

Nagrade

Nagrade će biti podjeljene najuspješnijim učesnicima u ženskoj i muškoj kategoriji. Učesnici će biti rangirani na osnovu mjerenja vremena.

SPONZORI

PETROL  | ALP OUTDOOR SHOP l NEKTAR | BRACOM | TERMAG HOTEL |  PROINTER I OC JAHORINA I TESLA I SPORT VISION   

MEDIJSKI SPONZORI

 RSG RADIO I RADIO MIX I RADIO ANTENA