Hotel Termag Jahorina

TERMAG SUMMER CHALLENGE RACE

TERMAG CHALLENGE RACE je trail trka koja će se održati 11.06.2022. godine na Jahorini,  u organizaciji PST tima, hotela Termag.
TERMAG CHALLENGE RACE je trail trka na kojoj mogu nastupiti i rekreativci i takmičari. TERMAG CHALLENGE RACE se održava 11.06.2021. sa startom u 10:00 časova a učesnici mogu da biraju između tri staze : PLAVA 15 km,  CRVENA 25 km i CRNA STAZA 51 km.
Kao i svake godine i ovaj put smo pripremili izuzetan događaj, pun adrenalina i vrhunske zabave, a posebna atrakcija za one koji trče CRVENU i CRNU stazu je bodovanje staza za ITRA (Međunarodna trail asocijacija).                                                         Za sve učesnike koji žele da provedu vikend na Jahorini pripremili smo i poseban paket koji uključuje boravak tokom cijelog vikenda uz mnoštvo zabavnih sadržaja.
TERMAG CHALLENGE RACE PAKET : 

- PETAK 10.06.2022.  check-in, Jahorinska večera dobrodošlice, predstavljanje staza, preuzimanje startnih paketa 

- SUBOTA 11.06.2022.  start Summer Termag Challenge Race, ručak za takmičare Etno restoran Koliba, DJ after party, baby siting, besplatno korištenje wellnes&spa centra

- NEDJELJA 12.06.2022. quad safari po vrhovima Jahorine, besplatno korištenje wellnes&spa centra, LATE CHECK-OUT

Cijena startnog paketa za TERMAG CHALLENGE RACE iznosi 40,00 KM za PLAVU,  45,00 KM za CRVENU i 55,00 KM za CRNU stazu. Startni paket se plaća posebno u odnosu na smještaj! U cijenu paketa ulaze:  popust za smještaj u hotelu Termag ( važi za učesnika i jednu osobu u pratnji ) djeca do 12 god GRATIS, gamašne, bočica za napitke, medalja, okrepne stanice, bonovi za konzumaciju hrane i pića, DJ after party,  elektronska zahvalnica, baby siting - Tete čuvalice - za djecu učesnika trke, animacija za djecu

PRIJAVITE SE ZA TRKU OVDJE

REZERVACIJE SMJEŠTAJA ISKLJUČIVO SLATI NA MAIL : info@termaghotel.com
INSTRUKCIJE ZA UPLATU STARTARINE MOŽETE PREUZETI OVDJE. UKOLIKO PLAĆATE KARTICOM, MOLIMO DA POPUNITE OVAJ ZAHTJEV.
*Uplatu startarine je moguće izvršiti do 27.05.2022. godine
Nagrade

Nagrade

Nagrade će biti podjeljene najuspješnijim učesnicima u ženskoj i muškoj kategoriji. Učesnici će biti rangirani na osnovu mjerenja vremena.

SPONZORI

PETROL  | ALP OUTDOOR SHOP l NEKTAR | TERMAG HOTEL |  PROINTER I OC JAHORINA I TESLA I SPORT VISION   

MEDIJSKI SPONZORI

 RSG RADIO I RADIO MIX I RADIO ANTENA