Termag Cares - Za sve boravke od 5 ili vise nocenja besplatan PCR test

Poštovani gosti, u želji da Vaš boravak učinimo što bezbrižnijm Termag Hotel je obezbjedio PCR testiranje u samom hotelu. Na Vaš zahtjev osoblje ovlaštene labaratorije CentralMed vrši testiranje u hotelu. 

     REZERVIŠITE VAŠE ZIMOVANJE     

Ispod možete da pročitate šta sve činimo kako bismo bili najbezbjedniji hotel na ovim prostorima.

  FILTRIRANJE SOBA SA OZONATORIMA

  FILTRIRANJE SOBA SA OZONATORIMA

  Prilikom pospremanja soba koristimo najsavremenije ozonatore koji dezinfikuju smještajne jedinice u potpunosti. Ozon se svrstava među najučinkovitija hemijska sredstava za dezinfekciju, u potpunosti dezinfikuje vazduh, inaktivira viruse. Posteljine, navlake za jastuke i madrace i peškire dezinfikujemo pranjem na 90°C uz automatsko doziranje namjenskih sredstava za dezinfekciju. (Ecolab)

  MI BRINEMO O VAMA

  MI BRINEMO O VAMA

  Kako bismo osigurali svim svojim gostima i zaposlenicima još čistiji i bolji prostor, Termag hotel je održavanja higijene i čistoće cjelokupnog prostora podigao na maksimalni nivo.Sve naše službe, više puta dnevno, uz korištenje profesionalnih sredstava za čišćenje, dezinfikuju prostor od bakterija i virusa za vas i vašu porodicu kako biste nesmetano uzivali i opustili se u ugodnom ambijentu.Svim posjetiocima omogućeno je korištenje sredstva za dezinfekciju ruku i obuće koji su postavljeni na ulazima u hotel i restoran Koliba kao i u samim restoranima.Takođe, radno vrijeme Termag hotela i restorana Koliba je prilagodjeno radnom vremenu koje su propisale nadlezne institucije.

  SIGURNOST ZDRAVLJA ZAPOSLENIH

  SIGURNOST ZDRAVLJA ZAPOSLENIH

  Kako bi se proces rada odvijao nesmetano zdravlje nasih zaposlenih je od velike važnosti. U sklopu mjera prevencije i zastite radnika i gostiju, svim zaposlenim se prilikom dolaska na posao u Hotel mjeri temperatura, svi zaposleni su duzni da nose maske kao i da dezifikuju ruke posle svake naplate,a prije svakog posluzivanja hrane.

  DEZINFEKCIJA I ČIŠĆENJE BAZENA I SPA CENTRA

  DEZINFEKCIJA I ČIŠĆENJE BAZENA I SPA CENTRA

  Nase osoblje svakodnevno provodi aktivnosti na ciscenju i odrzavanji  Spa i Wellness centra cistim i urednim. U te aktivnosi ubrajamo detinfekciju svih prostorija, dezinfekciju svih površina, usisavanje dna bazena, hlorisanje i ozoniranje vode. Ozon je bezbojan plin i vrlo snažan oksidans koji prirodno postoji u našoj okolini, jedan od najmoćnijih. Sastoji se od kisika i potpuno je siguran za upotrebu. Svrstava se među najučinkovitija hemijska sredstava za dezinfekciju, u potpunosti dezinfikuje vodu, inaktivira viruse, oksidira i razgrađuje organske tvari u vodi. U odnosu na hlor, ne mijenja miris i okus vode, a istraživanja su pokazala da uništava bakterije 3000 puta jače od njega.